Zdrav in aktiven način življenja mi je že od nekdaj zelo pomemben

Živjo, sem Daša! Zdrav in aktiven način življenja mi je že od nekdaj zelo pomemben. Predvsem pa rada jem kvalitetno, zdravo in okusno. Tako sem začela ustvarjati svoje izdelke in ker so bili všeč tudi bližnjim sem se odločila, da jih ponudim širši javnosti.

Kmalu zatem je nastala blagovna znamka Fika in s tem tudi prvi produkt 100% naravni namazi iz oreščkov. Kmalu so se pridružili še okusni Fika prigrizki in nato še hrustljave granole.

100% naravni izdelki

Izdelki so 100% naravni in narejeni iz kvalitetnih sestavin.

Proizvedeno v SLoveniji

Kjer se da, uporabimo sestavine slovenskih pridelovalcev.

Brezplačna dostava

Poskrbi, da tvoje naročilo preseže 50 € in ti dostavo podarimo!

100% naravni namazi za popestritev jedi

Fika Namazi iz oreščkov so 100% naravni. Na voljo so arašidovo maslo (kremno in hrustljavo), mandljevo maslo in maslo indijskih oreščkov.

Namaze lahko ješ na kruhu, palačinkah, jih dodaš k ovseni kaši, biskvitom, kremam, sladicam, narediš solatne prelive, dodaš omakam ali pa jih ješ kar na žlico.

Fika prigrizki za hitro potešitev lakote kjerkoli in kadarkoli

Fika prigrizki so 100% naravni in narejeni iz kvalitetnih sestavin – ovsenih kosmičev, oreščkov in obliti s čokolado brez dodanega sladkorja. Na voljo so v treh okusih – malina, kokos in arašid.

Fika prigrizek lahko zaradi priročne emabalaže in koščkov v velikosti grižljaja poješ na poti, v avtu, med sprehodom, v dobri družbi ali pa doma, ko ti preprosto zmanjka časa.

prigrizki okusi min

Popoln in zdrav zajtrk doma s Fika granolami

Fika granole so noro hrustljve in polnega okusa. Izbiraš lahko med okusom Gozdne Sanje in Čokokos.

Granolna Gozdne Sanje je narejena iz ovsenih kosmičev, mandljev, koščkov jagod in malin ter koščkov bele čokolade brez dodanega sladkorja.

Granola Čokokos je narejena iz ovsenih kosmičev, kokosa, kakava in koščkov temne čokolade brez dodanega sladkorja. Je veganska.

Granole se najbolje podajo z jogurtom, mlekom, rastlinskimi napitki in s smutiji.

Označi nas, ko uživaš v Fika izdelkih in podeli svoje mnenje ter ideje o naših izdelkih.