fbpx

ZGODBA

Živjo!

Jaz sem Daša.  Zdrav in aktiven način življenja mi je že od nekdaj zelo pomemben.

Rada jem kvalitetno, zdravo in okusno. Zato sem najprej doma začela ustvarjati svoje izdelke in ker so bili všeč tudi bližnjim sem se odločila, da to popeljem na naslednjo. Kmalu zatem je nastala Fika in s tem tudi prvi produkt namazi iz oreščkov, ki so 100% naravni, kmalu so se pridružili še okusni Fika prigrizki in nato še hrustljave granole brez katerih si ne predstavljam več zajtrka. 

79774077 1003309856688119 2367149926447579136 n
1 scaled e1621771574447

Fika Namazi iz oreščkov so 100% naravni. Na voljo so arašidovo maslo kremno in hrustljavo, mandljevo maslo in maslo indijskih oreščkov. 

Namaze lahko ješ na kruhu, palačinkah, jih dodaš k ovseni kaši, biskvitom, kremam, sladicam, narediš solatne prelive, dodaš omakam ali pa jih ješ kar na žlico. 

DSC 2963.jpg

Fika prigrizek je na voljo v treh različnih okusih malina, kokos in arašid. Narejeni so iz ovsenih kosmičev, oreščkov in obliti s čokolado brez dodanega sladkorja. Prigrizek je še posebaj priročen, ko se ti mudi v službo, šolo, na popoldanske aktivnosti, ti pa želiš na zdrav hiter način potešiti svojo lakoto. Fika prigrizek lahko zaradi priročne emabalaže in koščkov v velikosti grižljaja poješ na poti, v avtu, med sprehodom, v dobri družbi ali pa doma, ko ti preprosto zmanjaka časa. Posebno je tudi pakiranje, saj so v priročni vrečki, ki se lahko nazaj zapre in prigrizek pojemo kasneje do konca hkrati pa ne rabimo skrbeti, da bi se nam kjerkoli raztresel ali da bi se kvaliteta in okus poslabšala.

MALINA krog
KOKOS
krog Arasid oranzna

 

Prigrizek je narejen iz kvalitetnih sestavin, ki so 100% naravne, je brez rafiniranega sladkorja, palmovega olja in vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Prigrizek je narejen iz polnovrednih ovsenih kosmičev, polnovrednih riževih napihnjencev in oreščkov, vsakega pa zaznamuje še svoja sestavina, ki poudari okus.

Privošči si ga kjerkoli in kadarkoli. Vedno te bo rešil pred lakoto in ti dal energijo za vse izzive dneva.

Fika granole so popolne za zdrav zajtrk doma. Najbolje podajo z jogurtom, mlekom, rastlinskimi napitki in s smutiji. So noro hrustljev in polnega okusa. Izbiraš lahko med okusom Gozdne sanje in Čokokos. 

Granolna Gozdne Sanje je narejena iz ovsenih kosmičev, mandljev, koščkov jagod in malin ter koščkov bele čokolade brez dodanega sladkorja. 

Granola Čokokos je narejna iz ovsenih kosmičev, kokosa, kokava in koščkov temne čokolade brez dodanega sladkorja. Je veganska. 

Vsi izdelki so proizvedeni v Sloveniji in 100% naravni.

Slediš nam lahko tudi na socialnih omrežjih: Fika.si, kjer vsak dan delimo nasvete, zdrave recepte, predloge za telovadbo, motivacijo in širimo dobro energijo.

Zelo bomo veseli če boš tudi ti delil/a svoje mnenje in ideje o naših izdelkih.  Označi nas, ko boš užival/a v Fika izdelkih

BUY NOW