fbpx

ZGODBA

Živjo!

Jaz sem Daša.  Zdrav in aktiven način življenja mi je že od nekdaj zelo pomemben.

Rada jem kvalitetno, zdravo in okusno. Zato sem najprej doma začela ustvarjati svoje izdelke in ker so bili všeč tudi bližnjim, ki so jih poskusili, sem se odločila, da to popeljem na naslednjo raven. Še bolj sem se posvetila kakovosti sestavin in proizvodnji.

79774077 1003309856688119 2367149926447579136 n
1 scaled e1621771574447

Fika masla iz oreščkov so 100% naravna. Na voljo so arašidovo maslo kremno in hrustljavo, mandljevo maslo in maslo indijskih oreščkov. 

Masla lahko ješ kot namaz na kruhu, palačinkah, jih dodaš k ovseni kaši, biskvitom, kremam, sladicam, narediš solatne prelive, dodaš omakam ali pa jih ješ kar na žlico. In pa ne pozabi uživati v vsakem grižljaju!

IMG 9441 scaled

Fika prigrizek je na voljo v treh različnih okusih malina, kokos in arašid. Narejeni so iz ovsenih kosmičev, oreščkov in obliti s čokolado brez dodanega sladkorja. Gre za prigrizek, ki je nastal iz potrebe po tem, da lahko na hitro, na poti poješ nekaj zdravega in kakovostnega. Sama zelo rada dolgo spim, zato mi pogosto zjutraj zmanjka časa za zajtrk doma, takrat sabo vzamem FIKA prigrizek in ga pojem na poti, prav pride tudi med sprehodi, v dobri družbi, doma, ko se nam še ne ljubi kuhati, po aktivnosti, na izletu. Posebno je tudi pakiranje, saj so v priročni vrečki, ki se lahko nazaj zapre in prigrizek pojemo kasneje do konca hkrati pa ne rabimo skrbeti, da bi se nam kjerkoli raztresel ali da bi se kvaliteta in okus poslabšala.

MALINA krog
KOKOS
krog Arasid oranzna

 

Prigrizek je narejen iz kvalitetnih sestavin, ki so 100% naravne, je brez rafiniranega sladkorja, palmovega olja in vsebuje visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Prigrizek je narejen iz polnovrednih ovsenih kosmičev, polnovrednih riževih napihnjencev in oreščkov, vsakega pa zaznamuje še svoja sestavina, ki poudari okus.

Privošči si ga kjerkoli in kadarkoli. Vedno te bo rešil pred lakoto in ti dal energijo za vse izzive dneva.

Vsi izdelki so proizvedeni v Sloveniji in 100% naravni.

Slediš nam lahko tudi na socialnih omrežjih: Fika.si, kjer vsak dan delimo nasvete, zdrave recepte, predloge za telovadbo, motivacijo in širimo dobro energijo.

Zelo bomo veseli če boš tudi ti delil/a svoje mnenje in ideje o naših izdelkih.  Označi nas, ko boš užival/a v Fika izdelkih.

BUY NOW